Bărbat reţinut pentru furt calificat, în București!

Duminică, 05 septembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă pe raza sectorului 3.

La data de 27 august, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că, în urmă cu o săptămână, i-a fost sustrasă bicicleta lăsată în scara blocului de domiciliu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, având și sprijinul colegilor din cadrul Secției 10, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În cursul zilei de ieri, bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit că, la data de 20 august, în jurul orei 02:00, acesta ar fi pătruns în interiorul unui bloc din sectorul 3, după care, prin îndepărtarea sistemului antifurt, ar fi sustras o bicicletă aflată pe palier, părăsind locul faptei câteva ore mai târziu.

Bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate de Secția 11 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.