Trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin va fi depus la Clubul Dinamo!

Cei care l-au iubit pe Ivan Patzaichin pot veni să-și ia rămas bun. Trupul neînsufleţit va fi depus la ora 12:00, la sediul Clubului Dinamo.

„Funeraliile cu onoruri militare se vor desfășura marți, la ora 13:00, la Clubul Sportiv Dinamo și vor fi urmate de slujba de înmormântare la Cimitirul Bellu”, a mai transmis familia.

Vestea morții lui Ivan Patzaichin a stârnit un val de tristețe. Presa internațională, dar și mari sportivi din România au transmis mesaje emoționante.

Ivann Patzaichin a contribuit la transformarea localităţii sale natale „într-o pepinieră de campioni”, scrie agenţia France-Presse. Patzaichin a fost unul dintre cei mai celebri sportivi români, notează DPA.

Marii fotbalişti, Gheorghe Hagi şi Gică Popescu, au reacţionat şi ei, după ce au aflat că Ivan Patzaichin a murit. Fostele glorii ale echipei naţionale a României l-au numit „amiralul flotei româneşti”.

Pentru noi, Ivan e Campionul dintre Oameni și Omul dintre Campioni, îl omagiază Mihai Covaliu, preșdintele Comitetului Olimpic.

Federația Română de atletism îl descrie drept întruchiparea bunului simţ, a succesului pe toate planurile, fiu al Deltei pe care a iubit-o până în ultima clipă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.