Cornel Ilie (VUNK): ”Trebuie să fim treji, raționali”

Despre colaborarea cu Irina Baianț pentru noul single ”Închid ochii”, despre concerte și alte proiecte inedite au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Cornel Ilie, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Încercăm să improvizăm, ca să rămânem la nivelul la care am fost acum un an. Nimeni nu e pregătit pentru ce se întâmplă, pentru ce urmează. Trebuie să fim treji, raționali și să facem din tot ce se întâmplă cât mai frumos posibil”, spune Cornel Ilie.

Dacă vrei să afli ce spune Cornel Ilie despre anii ‘90, despre implementarea noilor reguli de organizare a evenimentelor, unde va avea trupa Vunk următoarele concerte, vezi VIDEO.

”Cred că se va ajunge la restricții pentru cei care nu s-au vaccinat. Ceea ce mi se pare normal față de noi cei care ne-am făcut treaba. Să se tragă linie între cine înțelege că e importantă sănătatea tuturor și cine nu. Undeva o să fie și o selecție naturală. Umanitatea trebuie să fie condusă mai departe de un colectiv întreg la cap. Nu cred că spectacolele vor avea de suferit la modul radical să se închidă, ci vor fi niște restricții care vor îngreuna procesul de organizare”, explică artistul.

Despre noul feat cu Irina Baianț în single-ul ”Închid ochii”, Cornel spune: ”Noua piesă a apărut din dorința de a face ceva bun împreună. Admirându-ne și respectându-ne reciproc. Ne-am întâlnit în ideea în care mi-am dorit să scriu o piesă pentru vocea ei. Am încercat un mic cross-over între pop și operă. E un cântec care a mers de la sine, a curs simplu. A fost o chimie foarte bună.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.