Termoenergetica: Lucrări de remediere a unor avarii pe Magistrala 2 Sud din sectorul 3; furnizarea apei calde, sistată pentru 79 de blocuri

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de marți se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii la conductele de termoficare ale Magistralei 2 Sud din sectorul 3 al Capitalei.

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate în zona intersecției dintre Șoseaua Mihai Bravu și strada Episcop Damaschin.

Furnizarea apei calde pentru cinci puncte termice care alimentează un număr de 79 de blocuri va fi sistată până vineri, 10 septembrie 2021, ora 24.00.

Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în zona străzii Maşina de Pâine din sectorul 2, precum și în cartierele Colentina și Lacul Tei din sectorul 2.

Termoenergetica transmite că, pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon: 031.9442 şi 0800.820.002.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.