Aplicaţia Google Pay, disponibilă şi în România

Începând de astăzi, aplicația Google Pay este disponibilă în România. Până în prezent, soluția Google Pay era disponibilă în țara noastră prin intermediul aplicațiilor de plată ale partenerilor, bănci sau operatori de plăți electronice.

Aplicaţia Google Pay oferă un mod rapid de a plăti în magazine şi protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Mai mult, Google Pay simplifică păstrarea biletelor de îmbarcare şi a cardurilor de loialitate.

De asemenea, odată cu disponibilitatea aplicației devine disponibil și suportul pentru Google Pay pentru dispozitivele cu sistemul de operare Wear OS. Astfel, plata cu smartwatch-ul va fi mult mai simplă.

Disponibilă în prezent în peste 30 de ţări în toată lumea, aplicaţia Google Pay oferă plăţi sigure, beneficiind de o securitate construită pe mai multe niveluri.

De exemplu, când este utilizată pentru plata în magazin, către comerciant este trimis numărul de card virtual, nu cel real.

Dacă telefonul este pierdut sau furat, deţinătorul poate să-l blocheze sau să-l şteargă folosind funcţia „Găseşte-mi dispozitivul”. Astfel de funcţionalităţi ajută la păstrarea în siguranţă a informaţiilor sensibile.

Larry Page şi Sergey Brin au fondat Google în 1998. De atunci, compania a crescut la peste 50.000 de angajaţi la nivel global, oferind o gamă largă de produse şi platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome şi YouTube. În octombrie 2015, Alphabet a devenit compania-mamă a Google.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.