Oana Ioniță (organizator Gala Dance Motion): ”E o provocare pentru noi”

Despre Gala Dance Motion, care va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 11:00, eveniment cu dansatori de top, multipli câștigători la concursuri internaționale și naționale de anvergură, si invitati de elită, au aflat Andreea Bratu si Alex Minculescu de la Oana Ionita, invitata in Matinalul „Buna dimineata, Bucuresti!”, pe 98.3.

”Noi suntem la a cincea ediție și am pregătit un program intensiv pentru copii, care vor să învețe mai mult de la această artă exepțională. Oragnizez de două ori pe an un festival al dansului – Dance Motion. Sunt copii care sunt obișnuiți să învețe intensiv, lucrează în regim foarte alert. E o provocare pentru noi. Dansează diferite coregrafii iar profesorii invitați sunt excepționali”, spune Oana Ioniță.

Dacă vrei să afli cine sunt invitații, unde are loc evenimentul, care este rolul acestuia și cum sunt pregătiți copiii, vezi VIDEO.

”Viitorul dansului este mult mai strălucit și perspectivele sunt exepționale. Încercăm să ne orientăm după piața internațională. Sunt 48 de copii din diverse școli din România, care își doresc să facă o meserie din această artă, sunt campioni la diverse stiluri, copii din diverse concursuri de televiziune. De fapt, copii care reușesc să fie la un nivel excepțional. Acum lucrurile au evoluat și știu să facă de toate. Trebuie să îți încerci corpul și situațiile astea te ajută să îți dezvolți un limbaj propriu mult mai evoluat decât înainte. Îți dai seama că poți să evoluezi ca și expresie, coordonare și limbaj”, completează Oana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.