Se incheie proiectul „Turnee de poveste in parcurile bucurestene”  

Proiectul „Turnee de poveste în parcurile bucureştene” se incheie cu o serie de concerte de muzica clasica, sambata si duminica, in Foisorul din Parcul Kiseleff, cu doua titluri celebre: „Pianul calator” si „Vioara lui Enescu”.

Sambata, de la ora 17.00, trecatorii vor avea ocazia sa-l asculte pe pianistul Horia Mihail, in cadrul unui proiect cuprinzand concerte sustinute în 11 orase din Romania si la Chisinau.

Turneul „Pianul călător – Encore” a avut un succes deosebit si anul acesta prin concerte sustinute in sali si in aer liber.

Duminica, de la aceeasi ora, cei care se vor plimba prin Parcul Kiseleff se vor putea intalni cu „Vioara lui Enescu” şi cu violonistul Gabriel Croitoru, acompaniat de pianistul Horia Mihail.

Turneul „Vioara lui Enescu” este un eveniment care aduce în faţa publicului un exemplu unic de generozitate artistică: Gabriel Croitoru şi legendara vioară Guarneri del Gesu, pe care a cântat George Enescu (instrument pus la dispoziţie şi aflat în patrimoniul Muzeului Naţional „George Enescu”), străbat România alături de pianistul Horia Mihail pentru al zecelea an, aducând muzica aproape de comunităţi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.