Tânără reţinută pentru furt calificat, în București!

Luni, 13 septembrie, poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant o tânără în vârstă de 21 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, pe raza sectorului 4.

Polițiști din cadrul Secţiei 26 Poliţie au fost sesizați, prin sistem 112, de către reprezentanții unui magazin, cu punct de lucru în incinta unui complex comercial, cu privire la faptul că în jurul orei 18:30, o persoană necunoscută a intrat într-un birou neasigurat și a sustras o sumă de bani.

Tânăra a fost imobilizată și condusă la audieri, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca aceasta figurează cu măsura arestării preventive, conform unui mandat, emis la finele lunii august, de către Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Față de persoana în cauză a fost pus în executare mandatul de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.