The Color Run revine pe 18 septembrie!

Cea mai veselă cursă de alergare, The Color Run, revine pe 18 septembrie la București.

The Color Run celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea. Axată mai puţin pe timpii de alergare şi mai mult pe distracţie, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanţi sunt vopsiţi din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. Pe scurt, începi cursa cu un tricou alb şi treci linia de sosire scăldat în culori.

Competiția va începe, la ora 14:00, din parcarea Bibliotecii Naționale și va continua pe traseul Bd. Mircea Vodă – Bd. Unirii – Piața Alba Iulia (fără afectarea traficului rutier din rond) și retur pe Bd. Unirii până la podul Șerban Vodă (fără afectarea traficului rutier din intersecție) – Bd. Mircea Vodă – parcarea Bibliotecii Naționale.

Distracţia va continua şi după încheierea cursei, cu un party unde se va folosi, de asemenea, pudră colorată din belşug.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va restricționat pe traseul menționat între orele 14.00 și 20.00.

Rute ocolitoare:
– Calea 13 Septembrie – Bd. Tudor Vladimirescu – Piața George Coșbuc – Bd. Regina Maria – Splaiul Unirii;
– Bd. Basarabia – Calea Călărașilor – Bd. Corneliu Coposu – Spl. Independenței.

Prețurile biletelor:

Pachet Standard Teen (1-15 ani): 50 de lei

Pachet Standard Adult (16 ani +): 80 de lei

Pachet Premium Adult (16 ani +): 130 de lei

Accesul la eveniment este permis pe baza de certificat vaccinare, test negativ PCR în ultimele 72 h; test negativ antigen în ultimele 48 h sau certificat medical care confirmă infectarea în perioada cuprinsa între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmarii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În ziua evenimentului, va exista posibilitatea de a efectua test rapid antigen contracost. Accesul în zona de eveniment va fi permis pe baza rezultatului negativ.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.