VIDEO: Tamina Lolev („Dâmbovița Delivery”) – „Ne dorim să dăm viață râului”

Despre „Dâmbovița Delivery”, un eveniment cu activități edu-sportive pe râu și pe stradă, au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Tamina Lolev, arhitectă și manager cultural, co-fondator nodmakerspace, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Zoom.

„Dambovița este, în momentul de față, unul dintre cele mai mari spații nefolosite din București. Noi ne dorim să dăm viață râului, să îl transformăm într-un spațiu public vibrant. Există diverse comunități în jurul acestui râu, industrii creative. În acest week-end vom ocupa strada și vom face activități pe stradă și pe râu”, spune Tamina Lolev.

Dacă vrei să afli cine sunt organizatorii evenimentului, ce activități vor avea loc, care este calendarul „Dâmbovița Delivery”, vezi VIDEO.

„Cu pași mici, precum genul acesta de evenimente, avem de câștigat. Încet-încet o să reușim să mobilizăm lucrurile. Faptul că am reușit să luăm avizele pentru acest eveniment în 2 luni de zile e un semn că avem cu cine să comunicăm”, punctează Tamina.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.