Ședință ordinară a Consiliului Local Sector 2!

Sursa foto: Primaria Sectorului 2 Bucuresti/Facebook

Consilierii locali ai Sectorului 2 au avut de votat astăzi doua proiecte de interes social: „Construirea unei creșe cu o capacitate de 110 locuri” și „Extinderea, repoziționarea și amenajarea complexului de servicii pentru persoane adulte fără adăpost cu refacerea locală a împrejmuirii”, ambele situate pe strada Ion Vlad, fosta Aleea Pantelimon.

A fost nevoie de această ședință întrucât este necesar acordul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru schimbarea destinației imobilului actual și predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” S.A.

Restul proiectelor necesare funcționării administrației publice locale vor fi votate în ședința ordinară din 30 septembrie.

Legat de proiectul ministrului Sorin Cîmpeanu referitor la trecerea creșelor în portofoliul Ministerului Educației, primarul Liviu Mihaiu a declarat că se ia în calcul punctual fiecare creță, dar că „cel mai probabil creșele care sunt în același imobil vor fi trecute la Ministerul Educației”.

Autor: Olga Stancu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.