VIDEO: Giulia – „Bucureștiul m-a primit cu brațele deschise”

De #ZiuaBucurești, Giulia a depănat amintiri legate de Capitală. Care i-au fost așteptările atunci când s-a mutat din Galați, cum vede Bucureștiul acum, dar și despre proiectul TV de la Prima au aflat Alex și Andreea de la Giulia, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Zoom.

„Dacă e să dăm timpul înapoi, când am venit prima dată în București, pentru mine era un vis. Atunci mi se părea absolut fantastic. Un oraș extrem de frumos, cu foarte multe lucruri de descoperit în fiecare zi. Sunt convinsă că și acum, după 20 de ani, încă am lucruri de descoperit. Acum mi se pare sufocant și sufocat. Dacă ar fi să plec, aș merge oriunde să fie liniște. Aglomerația mă face să vreau să mă mut, deși este un oraș care îmi place și unde mă simt acasă”, spune Giulia.

Dacă vrei să afli unde s-ar muta Giulia, ce a surprins-o când a venit în București, cum îl vede din perspectiva de mamă, care sunt cele 3 locuri recomandate de vizitat în Capitală, ce amintire o leagă de Rod Stewart și Casa Poporului, vezi VIDEO.

„Faptul că aveam liceul în parc, pentru mine a fost wow! Mi s-a părut un oraș mare, primitor. Bucureștiul m-a primit cu brațele deschise. Mă bucur că descoperim tot felul de locuri foarte frumoase. Ne plimbăm mult, vizităm muzee, descoperim lucruri. Mi-aș dori ca mai mulți oameni să facă asta. Calea Victoriei rămâne pentru mine unul dintre locurile preferate”, punctează Giulia.

Despre noul său proiect, ea explică: „Am început un nou sezon de „Hai cu fetele” la Prima TV. Am început în forță. Ne-am încărcat bateriile în vacanață și am venit cu forțe proaspete.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.