METEO: Vreme rece pentru această dată

foto: Adriana Baciu

În această noapte, în Capitală, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 7…9 grade.

Mâine, vremea se menţine rece pentru aceastã datã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va avea temporar înnorãri şi vor fi condiţii ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Presiunea atmosferică va scãdea în prima parte a intervalului.

Și în țară, vremea va fi rece pentru aceastã datã, chiar deosebit de rece în special în nord-vest şi centru, cu temperaturi maxime cuprinse între 9 şi 18 grade.

Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua slab în Maramureş, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crişana şi Banat şi izolat în rest.

La munte, la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, moderate cantitativ pe crestele Carpaţilor Meridionali (10…15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zãpadã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, temporar cu viteze de peste 60…70 km/h, iar local în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.