Ciprian Ciucu (Primar Sector 6): ”Intenția noastră este să avem o zonă verde, pentru că oamenii din Militari nu au parcuri”

Despre focarul de pestă porcină din Sectorul 6, amenajarea zonei extinse a Lacului Morii, aplicația oficială a Sectorului și despre alte subiecte a aflat Andreea Bratu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Eu am fost informat ieri de existența acestei probleme. Înțeleg că undeva în spatele Lacului Morii e cineva care crește 30 de porci. Cum am aflat, am trimis Poliția Locală ca să asigure zona și să se asigure că nu va sacrifica porcii. Azi vor fi sacrificați porcii și focarul eliminat”, explică Primarul Sectorului 6.

”Lacul Morii este un lac tehnic, dar care suportă o zonă de promenadă. Va fi un nou covor asfaltic, pistă de alergare, camere de supraveghere, mobilier stradal. Va fi un loc sigur unde bucureștenii se pot plimba și privi cel mai frumos apus din București. Sper să fie gata la 1 mai, în cel mai rău caz la 1 iunie 2022”, spune Ciprian Ciucu.

Dacă vrei să afli ce plauri are pentru zona exstinsă a Lacului Morii, ce spune despre aplicația oficială a Sectorului 6, vezi VIDEO.

”Noi vrem să facem un parc în spațiul dintre Cora și Plaza România. Este planul Primăriei Sectorului 6, dar nu ne este clar planul Primăriei Capitalei. Nu am văzut până acum un proiect matur de traznit pentru Strada Liniei. În acest moment, intenția noastră este să avem o zonă verde, pentru că oamenii din Militari nu au parcuri. Intenția Primarului General e să aiba un tren. Eu nu mă opun, dar nu văd proiectul. Noi nu putem lăsa zona așa, măcar să o curățăm, să o amenajăm”, punctează Primarul Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.