Andrei Leonte: ”Am lăsat inspirația să vină în ritmul în care vrut să vină”

Despre ”Homemade” by Andrei Leonte și ce a mai făcut artistul în ultima perioadă au aflat Andreea și Alex, de la invitatul Matialului “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm!”, via Zoom.

Despre noul single, ”Homemade”, Andrei Leonte spune: ”E o piesă concepută acum 1 an, în noiembrie. Eram în casă și am făcut-o pe Zoom cu colegul meu Alex. A evoluat greu, pentru că eu mai am și alte meserii. Industria muzicală fiind în situația în care este, a trebuit să mă concentrez și pe alte lucruri. Muzica nu a trecut pe un loc doi, dar a trebuit să fiu mai atent în alte părți. Am lăsat inspirația să vină în ritmul în care a vrut să vină și a ieșit ce a ieșit.”

Dacă vrei să afli ce dificultăți a întâmpinat la fimările clipului piesei, unde a filmat, ce rol a jucat familia lui Andrei în clip, vezi VIDEO.

”Îmi doresc să fac pasul către film. Am participat la proiecte pentru școală și scurt metraje. E un loc în care mă văd. E ciudat că trebuie să facem cursurile prin Zoom. Fiind lipsiți de întâlniri, chiar și aleatorii, e cam greu. Dar, facem cumva să funcționeze. Am cunoscut noua generație de regizori, de oameni de imagine, e mișto. Îmi place cumva să fiu băgat în toate. Poate fi și o capcană. Am noroc cu niște prieteni care mă mai scot din filmul meu și îmi dau perspectiva viitorului. Lucrez la două piese. Pregătesc și un nou clip. Și anul acesta o să fie haotic, dar am promis că nu o să mai fac pauze atât de mari”, spune artistul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.