Cătălin Cazacu: ”Am început să mergem în locuri în care ne cheamă oamenii”

Despre noul sezon al emisiunii de la TVR2, despre proiecte în vreme de pandemie și sporturi extreme, au aflat Alex și Andreea de la Cătălin Cazacu, invitat în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Sunt foarte multe lucruri pe care le descoperi în timp. Recent am descoperit că am frică de chestii și mi-e frică să zic. De exemplu, am frică de întălțime. A trebuit să mă sui într-o macara, să sar, iar pe omul acela îl chema Popa și am zis: «Părinte, cu Dumnezeu înainte!» E o experiență foarte ciudată pe care am descoperit-o, pentru că premergător lucrurilor foarte frumoase există această frică ce nu are justificare”, spune Cătălin Cazacu.

Dacă vrei să afli care este cuvântul care îl caracterizează pe Cătălin cel mai bine, dacă a avut emoții la începutul carierei în televiziune, ce spune despre primele 2 sezoane ale emisiunii, de ce îi scriu oamenii, ce proiecte are în ceea ce privește competițiile moto, vezi VIDEO.

”Soluția mea a fost să fiu natural, să fiu eu și nu există o diferență între momentul când se aprinde beculețul roșu și eu dinainte de acel moment. Eu mă joc pe mine. Dar sunt foarte multe momente în care am emoții. E bine că sunt unele constructive. De câte ori intru în platou, simt cum emoția își pune amprenta. Însă asta mă face să fiu mai atent, să fiu într-o continuă dezvoltare. Atât timp cât ne hrănim cu un public care ne apreciază, vreau să fiu cât mai bun pentru acel public”, explică realizatorul TV.

Despre ”Distracțiile lui Cazacu” și noul sezon, Cătălin Cazacu spune: ”Este un proiect de suflet și mă bucur că cei de la TVR au avut curajul să facă această emisiune. Colegii mei sunt nume consacrate în domeniu și mă simt cel mai novice în domeniu. Suntem la sezonul cu numărul 3, deci suntem apreciați și urmează să facem lucruri și mai bune. Vrem să ducem totul la un alt nivel. Anul acesta am plecat prin țară, urmează să plecăm în Grecia. Vom sta pe apă, într-o fregată – eu fiind și navigator. Am fost plecat în Dubai în vară. Am deslușit și o parte din viața mea sportivă și mă bucur că acel episod a fost primit destul de bine pe TV și în online. Am început să mergem în locuri în care ne cheamă oamenii.”

”Eu am o vorbă: mi-e frică pentru că nu mi-e frică. Fug de penibil, în rest răspund cu Da provocărilor. Nu știu să spun nu. Cred că, într-un fel, mă hrănesc cu adrenalina”, punctează Cătălin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.