Premieră GHICI GHICITOAREA MEA… DE VREI SĂ FII A MEA! – în cadrul proiectului Vocea Teatrului Licean Bucureștean!

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Dramaturgilor Români, anunță primul spectacol din cadrul proiectului Vocea Teatrului Licean Bucureștean: GHICI GHICITOAREA MEA… DE VREI SĂ FII A MEA!

Tineri, curajoși și entuziaști, elevii Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București sunt protagoniștii premierei programate de Teatrul Dramaturgilor Români în luna octombrie.

Din sala de clasă direct în sala de teatru, Costinel Antone, Iuliana Boanță, Răzvan Călin, Petru Georoiu, Alexandra Ghiculescu, Sorin Niculescu, Jacqueline Stan, Fabiani Prcsina, coordonați de Mariana Ghițulescu și sprijiniți de o echipă artistică profesionistă (Sabina Moșanu, Adriana Alexandru, Dorin Zachei), au construit în doar câteva luni un spectacol muzical pe textele pline de umor și vervă ale lui Vasile Alecsandri, chiar în anul în care este sărbătorit bicentenarul nașterii scriitorului.

Spectacolul GHICI GHICITOAREA MEA… DE VREI SĂ FII A MEA! completează programele desfășurate până în prezent de Teatrul Dramaturgilor Români, oferind Tinerilor Debutanți Români un spațiu de creație și afirmare.

Promovând empatia și cooperarea, îmbinând totodată domeniul cultural cu cel educațional, proiectului inițiat de Primăria Municipiului București prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism – Vocea Teatrului Licean Bucureștean – oferă o platformă de dialog între tineri și instituțiile municipale de spectacole.

Astfel, iubitorii de teatru din București sunt invitați să susțină demersul artistic al elevilor Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București în datele de 19, 20, 29, 31 octombrie, ora 19:00, în sala „Iosif Naghiu” a TDR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.