Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Avem noi premiere in cinematografe si chiar sunt de vazut. De aceasta data, „Dune” revine pe marele ecran. In productia 2021, regizata de  Denis Villeneuve, ne intalnim cu Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Zendaya si Timothée Chalamet.

Este o drama SF din care aflam povestea lui Paul Atreides, un tanar nascut intr-un mare destin, dincolo de intelegerea sa, care trebuie sa mearga pe cea mai periculoasa planeta din Univers, pentru a asigura viitorul familiei si al poporului sau.

A doua premiera este  „Ailo – Aventuri in Laponia”, o productie 2018 – un film de aventuri, pt intreaga familie.

Povestea eroului nostru, Ailo, un pui de ren din Laponia, ne spune cum s-a nascut, a crescut, si cum a fost iubit.

Tot la cinema, „Ron o ia razna” in comedia de familie cu Olivia Colman, Jack Dylan Grazer, Ed Helms, Rob Delaney si Zach Galifianakis.

Barney, un școlar de 11 ani, neindemanatic din punct de vedere social, este ultimul copil din oraș care primeste un prieten robot, un dispozitiv cu cea mai complexa tehnologie din lume. Ron, insa, functioneaza defectuos si nu isi poate controla setarile. Asa ca Barney va incerca sa-l învețe pe Ron, robotul sau, cum sa fie..om.

O saptamana ne mai desparte de Halloween. Daca esti fanul filmelor cu tematica, poti alege „Halloween Kills” (2021).

Un film horror cu Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Anthony Michael Hall si Will Patton, in distributie.

Sunt noutati si pe platforma de streaming Netflix.  Avem un nou serial – „Inside Job”. In Deep State, fiecare teorie a conspiratiei e adevarata, iar totul trebuie tinut ascuns la modul profesionist.

Un alt serial pe care il poti viziona este „Adventure Beast”. Expertul Bradley Trevor Greive calatoreste pe tot globul, are parte de tot felul de peripetii si impartaseste informatii bizare, interesante despre natura.

Tot pe Netflix avem „Maid”, „Another Life” – sezonul 2, „Dynasty” – sezonul 4, „Ghid astrologic pentru inimi frante”, „Vinovatul”, „Armata Hotilor”, „Sport Murdar”, „The Movies That Made Us” – sezonul 3, „The Office” – sezoanele 1-9, „Mr. Robot” – sezoanele 1-4, „Downton Abbey” si „Once Upon a Time in Hollywood”.

Orice ai alege, platforme de streaming sau cinematografe, ai ce vedea! De ascultat, e www.bucurestifm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.