Maraton fără mască de protecție!

Alegătorii la cursele de sâmbătă și duminică, din cadrul celei de-a 14-a ediții a Maratonului Internațional București, vor putea alerga fără mască de protecție, atât la probele de 5, 10, 21 de kilometri, cât și la cele de maraton și ștafetă.

Ei vor trebui, însă, să poarte mască în zona de start. Alegătorii vor putea înlătura masca după primii 100-150 de metri de alergare. Ajunși la finish, alegătorii vor primi, din nou, măști de protecție.

Punctul de acces din Piața Constituției va funcționa și ca punct de triaj. Aici se vor verifica certificatele verzi, se va măsura temperatura și va exista chiar și un punct de testare anti-covid, a anunțat, astăzi Laurențiu Mihai de la Bucharest Running Club, organizatorul evenimentului.

Conform aceleiași surse, înscrierile online se prelungesc până vineri seară la orele 20:00, pentru cursele de sâmbătă, și până sâmbătă seara la orele 20:00, pentru cele de duminică, tocmai pentru a se evita aglomerarea la înscrierile fizice, la fața locului.

Valeria Răcilă, președintele Bucharest Running Club, și-a manifestat regretul că, la această ediție, nu poate fi asigurat accesul anumitor categorii de alergători, dar i-a invitat pe toți cei care nu vor putea participa la cursele fizice să se înscrie la cele virtuale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.