Pasajul de la Domnești ar putea fi inaugurat la începutul toamnei viitoare!

Foto: Facebook/ Ionel Scriosteanu

Sensul giratoriu de la Domnești, una dintre cele mai aglomerate zone de la marginea Capitalei, ar putea fi inaugurat la începutul toamnei viitoare. Potrivit Ministerului Transporturilor, acesta este gata în proporție de aproape 50%.

  • ”După ce s-au finalizat armarea și montarea elementelor de margine la rampa de coborâre spre Bragadiru, a început turnarea betonului la placa de supra-betonare.
  • A început armarea plăcii de supra-betonare la rampa de urcare dinspre A1-Chiajna.
  • S-a finalizat montarea tuturor grinzilor metalice principale, secundare și intermediare ale tablierului metalic al pasajului.
  • Astăzi se toarnă al doilea strat de asfalt la giratoriul de la rampa de urcare-coborâre spre și dinspre București”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.
Foto: Facebook/ Ionel Scriosteanu
  • ”A început montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin ale rampei de urcare dinspre A1-Bragadiru.
  • Continuă montarea elementelor prefabricate ale zidurilor de sprijin la rampa de coborâre spre București, precum și montarea predalelor.
  • Continuă relocarea rețelelor de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială”, a mai anunțat Ionel Scrioșteanu.

La sensul giratoriu de la Domnești se lucrează încă de acum trei ani.

Tot din toamna viitoare, ar urma să mai fie inaugurate două pasaje aflate pe Centura Capitalei: sensurile giratorii suspendate de la Berceni și Popești Leordeni.

Pentru 2023 este estimată finalizarea pasajului de la Cernica, un pod care ar fi trebuit să fie gata toamna aceasta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.