Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Trei premiere avem, incepand din acest weekend, in cinematografe. Dupa ”Dune”, vine Eternals – o drama SF mult asteptata de cinefili.

Pelicula este regizata de Chloé Zhao si ni-i aduce pe marele ecran pe Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan si  Kit Harington. Pelicula ”Eternii” este saga celor cunoscuti ca Eternals, o rasa nemuritoare care a trait candva pe Pamant, modelandu-i istoria si civilizatiile. Cand creaturile monstruoase numite Deviants, demult considerate pierdute in timp, revin in mod misterios, Eternii sunt obligati sa se reuneasca pentru a apara omenirea. Produs de Marvel Studios si distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 26-lea film din Marvel Cinematic Universe.

”Eternals” a avut premiera la Los Angeles pe 18 octombrie. Filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor. Coloana sonora a fost compusa de Ramin Djawadi, autorul celei pentru ”Iron Man” (2008). Doua melodii de pe coloana sonora a filmului, „Across the Oceans of Time” si „Eternals Theme”, au fost lansate ca single pe 22 octombrie.

Avem si o premiera romaneasca in cinematografe – ”Spioni de ocazie”, in regia Oanei Giurgiu.  Este un film documentar in care ne intalnim cu Paul Ipate, Ioan Paraschiv si Luminița Mihai.

In primavara anului 1944, soarta multor piloti aliati cazuti in Europa de Est era necunoscuta. Biroul MI9 din Cairo a decis recrutarea unor agenti din randul sionistilor care emigrasera din aceste tari in Palestina, inainte de razboi. Misiunea lor? Sa gaseasca prizonierii si sa organizeze o potentiala evadare. Spionii de ocazie s-au trezit prinsi intre razboi, politica si viata personala.

La cinema, intreaga familie se amuza cu noile aventuri ale familiei Monstrulescu. Animatia ”Monster Family 2” prinde viata prin vocile actorilor Jessica Brown Findlay, Emily Carey si Nick Frost.

Familia Monstrulescu porneste intr-o calatorie in jurul lumii pentru a-si salva prietenii. Isi fac noi cunostinte monstruoase si realizeaza, in cele din urma, ca „nimeni nu este perfect” – chiar si cei cu defecte pot gasi fericirea.

Noutati sunt si pe Netflix. Avem flime, seriale, dar si continuarea sezoanelor celor mai urmarite si apreciate productii. Titlurile lunii sunt „The Harder They Fall“, un western cu Regina King, Idris Elba, Jonathan Majors, si fimul de actiune „Red Notice“ cu Ryan Reynolds, Gal Gadot și Dwayne Johnson – il vedem din 12 noiembrie.

Din 10 noiembrie, apare „Passing“, cu Tessa Thompson si Ruth Negga, iar pentru pasionatii de seriale, din 19 noiembrie soseste adaptarea live-action a lui „Cowboy Bebop“. De vazut sunt si noile sezoane din „Big Mouth“ si „Narcos“.

Orice ai alege, platforme de streaming sau cinematografe, ai ce vedea! De ascultat, e www.bucurestifm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.