Comunicat de presă – Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”

Având în vedere o serie de informații neverificate, vehiculate în spațiul public, privind activitatea Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, conducerea spitalului face următoarele precizări:

„În contextul epidemiologic existent la sfârșitul lunii octombrie, prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 9587/26.10.2021 s-a decis operaționalizarea unei structuri cu 25 de paturi cu oxigen pentru tratarea pacienților adulți infectați cu virusul SARS-CoV-2, în cadrul Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”.

Paturile sunt disponibile pentru pacienții adulți cu COVID-19 începând cu data de 27.10.2021, fără a afecta în niciun fel capacitatea unității sanitare de a acorda asistență medicală pacienților minori.

Îi asigurăm, pe toți cei interesați, că activitatea medicală chirurgicală în cadrul Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” nu a fost întreruptă niciun moment. Secțiile și compartimentele de Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Otorinolaringologie și Oftalmologie își desfașoară activitatea în mod normal, în conformitate cu normativele legale actuale.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.