VIDEO: Valentin Iordache, Director Operațional Aeroport Băneasa – „Aeroportul va fi deschis pentru toți operatorii aerieni”

Despre redeschiderea Aeroportului Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu, a aflat Andreea Bratu de la Valentin Iordache, Director Operațional, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Aeroportul a fost deschis în 1952, de arhitecți școliți în perioada interbelică, iar acum această bijuterie este dotată la nivel tehnologic modern. Este operațional și a rămas operational. Dar pentru curse charter de linie, naționale va fi redeschis în primul trimestru al anului viitor, nu mai târziu de 27 martie. Dacă reușim să atragem operatori pe curse regulate, va fi deschis mai devreme de atât”, explică Valentin Iordache.

Dacă vrei să afli ce spune despre cei care stau în zona aeroportului, cu cât sunt mai mari tarifele, ce spune despre traseul bagajelor compratativ cu un aeroport mare, cum comentează evoluția zborurilor în perioada iernii, vezi VIDEO.

„Aeroportul va fi deschis pentru toți operatorii aerieni. Nu mai sunt diferențe majore între ei, pe de altă parte tarifele sunt un pic mai mari la Băneasa decât la Otopeni. E și normal să fie asa. Vorbim de un aeroport care acum e ultramodern și e în interiorul orașului.

Compania de Aeroporturi București a trecut, din punct de vedere financiar, printr-o perioadă dificilă. Contează foarte mult cum evoluează pandemia. Călătoriile de afaceri sunt la un nivel foarte jos. Călătoriile de plăcere au început să fie din ce în ce mai greu de realizat, că vedeți condițiile: lista semafor, anularea zborurilor, etc. Și companiile aeriene s-au confruntat cu o situație foarte dificilă în această perioadă”, spune Iordache.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.