Anda Avramuț și Mihai Munteniță: ”O să fie o seară foarte specială pe 3 decembrie”

De Ziua Internațională a Studenților, aflăm despre cel mai recent proiect al Casei de Cultură a Studenților București „Preoteasa” și despre alte activități de la Anda Avramuț și Mihai Munteniță, invitați în Matinalul „Bună dimineața, București” cu Andreea, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Zoom.

”Azi e o zi foarte specială. Se împlinesc 80 de ani de când la Londra s-a instituit această sărbătoare. Studenții nu s-au schimbat: sunt foarte curioși, dornici să afle lucruri de la cei cu mai multă experiență. Sunt ca niște bureți de informație”, spune Mihai Munteniță.

”Brand cultural de București este o inițiativă a Casei de Pariuri Literare. A fost o întâlnire cu oamenii potriviți la momentul potrivit. A fost ideea de a aduna o serie de interviuri pe care le aveam adunate de-a lungul anilor. Casa de Cultură a Studenților București s-a alăturat ca partener și am reușit să scoatem un prim volum. El se poate comanda gratuit de pe site-ul editurii”, explică Anda Avramuț.

Dacă vrei să afli detalii despre primul volum și ce interviuri conține, despre Gala Tineretului din România, cum se pot implica studenții în activitățile Casei de Cultură a Studenților București, ce proiecte urmează, vezi VIDEO.

”Azi avem un eveniment. Dăm drumul unor seri culturale în Sala Mare și azi avem stand-up cu Costel. La sfârșitul săptămânii va fi un spectacol făcut în colaborare cu Teatrul Dramaturgilor din București. Pe 3 decembrie facem o seară de Gală și o să legăm un alt proiect – “Hai să film”. O să fie o seară foarte specială pe 3 decembrie”, punctează Mihai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.