Concurs de împodobit brazi la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”!

Sursa foto: Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti"/facebook

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează un concurs de împodobit brazi. În incinta muzeului sunt peste 20 de brazi ce aşteaptă să fie împodobiţi. Este o activitate în familie, plăcută, vizibilă şi care aduce după sine o vizită gratuită la muzeu.

Concursul se va desfăşura în perioada 22 noiembrie – 19 decembrie 2021, iar după alegerea a trei câştigători, aceştia vor primi premii surpriză care vor fi anunţate în data de 20 decembrie 2021 pe website-ul muzeului şi pe reţelele de socializare Facebook/Instagram.

Sursa foto: Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”/facebook

Concurenţii vor ataşa bradului pe care l-au împodobit o etichetă cu numele familiei şi vor da check-in din muzeu, cu o poză cu bradul, pe care o vor posta pe reţelele de socializare Facebook/Instagram. Nu sunt permise podoabe sau accesorii ce necesită conectare la reţeaua electrică sau foc deschis!

Proiectul face parte din Campania „Deschidem Cartea Faptelor Bune” şi îşi propune să atragă copii şi tineri spre muzeu, să îi întâlnească pe Moş Nicolae (5 decembrie 2021) şi pe Moş Crăciun (19 decembrie 2021), să scrie în Cartea Faptelor Bune şi să doneze haine şi jucării pentru copiii ce provin din medii defavorizate.

Accesul în muzeu se face cu respectarea tuturor regulilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, printre care şi obligativitatea purtării măştii de protecţie pe tot parcursul vizitei (interior şi exterior), conform HG nr. 1090/2021 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.