Radu Mihaiu: 1000 de contracte de salubritate trebuie refăcute în Sectorul 2!

Sursa foto: Radu Mihaiu/facebook

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat, astăzi, că cele 1000 de contracte de salubritate încheiate până acum între operator și asociații de proprietari și gospodării individuale trebuie refăcute, deoarece modelul de contract aprobat de către Consiliul Local a fost înlocuit cu un altul, având prevederi „mult mai defavorabile cetățenilor”.

Tarif dublu pentru depășirea cantităților contractate!

Astfel, în contractul semnat, tarifele pentru depășirile cantităților de deșeuri contratate sunt duble față de cele aprobate.

Dispare din contract obligația operatorului de salubritate de a face curat în jurul pubelei, atunci când o ridică și dispare, de asemenea, penalitatea pentru neprestarea serviciilor, a explicat edilul Sectorului 2.

Cine nu semnează contractul, până la 31 decembrie, va plăti taxă la primărie!

Radu Mihaiu spune că, până pe 31 decembrie, trebuie încheiate aproape 2500 de contracte cu asociațiile de proprietari și 25 de mii de contracte cu gospodăriile individuale.

Cetățenii sau asociațiile de proprietari care nu vor încheia contracte de salubrizare până pe 31 decembrie vor plăti către primărie o taxă de salubrizare de 21,27 de lei de persoană, lunar, a avertizat edilul.

Pentru a evita această situație, Radu Mihaiu face apel la cetățeni să acceseze site-ul www.salubrizare.ps2.ro, unde pot găsi contractul de salubrizare aprobat de către Consiliul Local al Sectorului 2.

Contractul poate fi semnat online sau poate fi descărcat, semnat și trimis prin poștă. Va exista, de asemenea, posibilitatea de a semna contractul la operatorul de salubritate, a mai declarat primarul de la Obor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.