Sediul Direcției de Impozite și Taxe Sector 4 se transformă în creșă!

Foto: Facebook/Daniel Baluta

Sediul Direcției de Impozite și Taxe Locale Sector 4, de pe strada Nițu Vasile, se transformă în creșă. Anunțul a fost făcut de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

De la 1 ianuarie 2022, dările către stat nu se vor mai plăti acolo. Taxele și impozitele se vor achita exclusiv online și la aparatele Self Pay, a mai spus primarul.

”Sediul Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4, de la Nițu Vasile, se transformă în creșă. Acest spațiu va deveni locul favorit al copiilor care vor fi îngrijiți de oameni specializați și care vor fi pregătiți pentru următorul lor pas în viață, și anume grădinița.

Am mai anunțat în urmă cu ceva timp despre acest lucru, însă am dorit să revin pentru a vă informa că începând de la 1 Ianuarie 2022, în această locație nu se mai plătesc dările către stat. Taxele și impozitele locale se vor achita exclusiv online și la aparatele SelfPay, lucru despre care vă voi vorbi în zilele ce urmează”, a scris Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.