Concursuri internaţionale de soluţii pentru amenajarea malurilor lacurilor si a unor spaţii publice din sectorul 2

Sursa foto: Primaria Sectorului 2 Bucuresti/Facebook

Primăria Sectorului 2 anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de consultanţă în vederea pregătirii, organizării şi jurizării a două concursuri internaţionale de soluţii.

Valoarea totală estimată este de 268.000 de lei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Contractul este împărţit în două loturi. Primul, cu o valoare estimată de 134.000 de lei, vizează amenajarea, reconfigurarea şi sistematizarea malurilor salbei de lacuri de pe raza sectorului, pe cinci tronsoane: Lacul Tei; Lacul Plumbuita; Valea Saulei; Râul Colentina şi Lacul Fundeni; Lacul Dobroieşti şi Pantelimon.

Al doilea lot, cu o valoare estimată de 134.000 lei, vizează reamenajarea şi modernizarea a şase spaţii publice din sector:

  • Piaţa Spaniei – Str. Dumbrava Roşie – Piaţa Cantacuzino – Str. Jean Louis Calderon şi Arthur Verona;
  • Str. Logofăt Luca Stroici aferentă Bisericii Popa Chiţu, Str. Maria Rosetti şi intersecţiile aferente între Str. Vasile Lascăr şi Str. Toamnei;
  • Intersecţie Str. Salcâmilor cu Str. Toamnei;
  • Foişorul de Foc;
  • Str. Sfântu Ştefan, respectiv Popa Soare (Piaţa G-ral N. Dabija) şi Piaţa Sf. Ştefan;
  • Piaţa Italiană (Piaţa M. R. Stefanik) şi racord cu străzile adiacente.

„Prezenta achiziţie are drept scop prestări servicii de consultanţă pentru pregătirea, organizarea şi jurizarea a două concursuri internaţionale de soluţii, în cadrul cărora se vor genera idei, concepte, tipologii de soluţii în vederea bunei gestionări a teritoriului administrativ al Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, precum şi realizarea documentaţiilor tehnico-economice aferente”, se explică în anunţ.

Ofertanţii vor trebui să facă dovada faptului ca au prestat servicii similare, la nivelul a minim trei concursuri internaţionale de arhitectură, în valoare cumulată cel puţin egală cu valoarea estimată a fiecărui lot în parte.

Licitaţia se desfăşoară prin procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 13 decembrie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.