Expoziție de tehnică militară, de 1 Decembrie!

Astăzi, între orele 13:00-17:00, bucureștenii pot vizita o expoziție de tehnică militară la care sunt expuse, de la tancuri și transportoare blindate, până la lansatoare de rachete și piese de artilerie.

Expoziția este amplasată pe Strada Primo Nebiolo, între Șoseaua Kiseleff și Arcul de Triumf, dar și în alveloele Pieței Arcului de Triumf, pe sensul dinspre Bulevardul Mareșal Constantin Prezan și pe cel dinspre Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Poliția recomandă publicului să viziteze expoziția de tehnică militară după ora 13:00.

Accesul pietonal este restricționat pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, începând cu ora 07:00, pentru accesul participanților la paradă.

De asemenea, este restricționat accesul pietonal pe Strada Primo Nebiolo pentru amplasarea tehnicii militare. Restricțiile vor dura până la ora 13:00.

Traficul rutier este restricționat, astăzi, până la orele 17:00, pe Șoseaua Kiseleff, între Arcul de Triumf și Piața Presei și pe străzile adiacente.

De asemenea, nu se poate circula cu mașina pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Piața Charles De Gaulle și Arcul de Triumf, pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf, și pe Strada Alexandru Constantinescu, între Bulevardul Mărăști și Arcul de Triumf.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.