Campioana României umilită la Veszprem

Dinamo a suferit unul dintre cele mai usturătoare eșecuri în Liga Campionilor la handbal masculin, scor 32-47 în deplasare cu echipa maghiară Veszprem.

În prima repriză nimic nu anunța acest dezastru pentru echipa din Ştefan cel Mare, care era la un gol distanță, scor 12-11, după primul sfert de oră.
Între timp Veszprem a devenit mult mai incisivă şi s-a distanțat pe finalul primului act, intrând la vestiare cu un avans confortabil de șapte goluri, scor 22-15.

Din păcate în repriza a doua, ,,roș-albii” practic nu au mai contat pe teren, iar maghiarii au înscris din toate pozițiile. La mijlocul reprizei secunde, Veszprem avea un avans nesperat de 17 goluri.

După nouă etape Dinamo Bucureşti rămâne cu 4 puncte, şi este pe ultimul loc al grupei B.
În următoarea etapă, campioana României va juca pe teren propriu cu HC Motor. Clubul Dinamo a anunţat deja că toate biletele pentru meciul din 8 decembrie au fost vândute.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.