Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Din acest weekend, avem noi premiere pe marele ecran. „Vanatorii de fantome” revin in continuarea „Afterlife – Mostenirea”, o productie 2021, in regia lui Jason Reitman. Distributia pastreaza linia originala a comediei SF. Ii vedem pe Bill Murray, Sigourney Weaver, Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd si Annie Potts.

Dupa ce se muta intr-un orasel linistit, o mama si cei doi copii ai sai afla ca au o stransa legatura cu echipa originala „Ghostbusters” si incearca sa inteleaga mostenirea lasata in urma de bunicul familiei.

In cinematografe avem si controversatul „Titane”, regizat de Julia Ducournau – cel mai bun film la festivalul de la cannes de anul acesta. Este unul dintre cele mai socante filme ale anului. Filmul i-a adus regizoarei Julia Ducournau trofeul Palme d’Or , care a devenit a doua femeie din istoria festivalului castigatoare a prestigiosului premiu.

„Titane” spune povestea unei tinere a carei viata este marcata de un accident de masina in care a fost implicata in copilarie, abunda in scene violente si atinge teme precum paternitatea, identitatea de gen sau relatia om-masina.
Filmul este propunerea Franţei pentru nominalizare la categoria „cel mai bun lungmetraj internaţional” a premiilor Oscar şi a primit trei selecţii la European Film Awards, la categoriile „cel mai bun film”, „cea mai bună actriţă” şi „cel mai bun actor”.

Si Annette vine in cinematografele de la noi. Este o drama musical, regizata de Leos Carax, cu Adam Driver, Marion Cotillard si Simon Helberg.

 

Henry, interpretat de Adam Driver este un comediant cu un umor feroce, iar Ann, sotia lui, rol interpretat de Marion Cotillard, este o celebra solista de opera. Aflati mai mereu în lumina reflectoarelor, cei doi sunt un cuplu fericit si elegant. Nasterea primei lor fiice, Annette, o copila cu un destin neașteptat, le va intoarce vietile pe dos.

Avem si o premiera romaneasca SNUPD, in regia Cameliei Popa, cu Miruna Bilei, Diana Nițu, Alin Panc, Codrina Pătru, Alexandru Pop.
Proaspat iesit din inchisoare dupa o condamnare pentru furt calificat, Bâtfoi recidiveaza pentru a-i oferi iubitei sale un inel de logdona. Spre ghinionul sau, barul pe care a ales sa-l jefuiasca se dovedeste a fi unul de polițisti, iar problemele nu se opresc aici.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat ai www.bucurestifm.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.