RALUKA a lansat „Acum”

Raluka, una dintre cele mai puternice voci feminine din România, cu un timbru vocal inconfundabil, jurat la show-ul muzical Superstar, a lansat piesa “Acum” împreună cu HaHaHa Production. “Acum” este o piesă de dragoste sub forma unui ultimatum: acum ori niciodată.

“Este o piesa de iubire, un wakeup call mai exact. Este o situație actuală cu care se confruntă fiecare dintre noi pentru că nu știm să prețuim ce avem, o facem după ce pierdem acel lucru, om sau șansă. Vreau ca voi, cei care ascultați această piesă să înțelegeți că nu este una trista, ci din contră este mai mult un sfat. Atunci când întâlniți iubirea, când găsiți acel om din viața voastră să îl țineți acolo, nu fugiți și nu lăsați iubirea să vă scape printre degete. Eu zic să facem așa: voi ascultați piesa, vă faceți timp pentru iubire și îmi spuneți după ce părere aveți”, declară Raluka.

Colaborarea cu HaHaHa Production a luat amploare în urma unui camp muzical unde au fost compuse “Acum” dar și multe alte piese care se vor lansa anul viitor. Piesa este o coproducție între HaHaHa Production și Ghost Records. Textul și muzica piesei sunt compuse de Dorian Micu, Roland Kiss, Ana Stancu și producția îi apartine lui Roland Kiss.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.