Datorii de 431 de milioane ale PMB șterse de către Guvern!

arhiva

Viceprimarul general al Capitalei, Stelian Bujduveanu, a anunțat că Guvernul a șters datorii ale Primăriei Capitalei în valoare de 431 de milioane de lei.
Dintre acestea, 411 milioane reprezintă facturi care nu mai trebuie plătite către Societatea de Transport București (STB), iar 20 de milioane de lei reprezintă datorii către Termoenergetica.
Primăria Municipiului București a mai beneficiat în alte două rânduri de ștergeri de datorii, una în valoare de 50 de milioane și cealaltă de 350 de milioane, ambele la termie, a reamintit Bujduveanu.

„(…) Ne uităm la 431 de milioane care astăzi nu mai trebuie să fie plătite de către Primăria Municipiului București (PMB), în speță 411 milioane către operatorul de transport public și 20 de milioane facturi către operatorul de termoficare.
Vă reamintesc că, în trecut, a mai fost o ștergere de 50 de milioane, la termie, și, anul trecut, în decembrie, încă una, de 350 de milioane, tot la termie.
Deci, pentru colegii care s-au întrebat, în această perioadă tulbure, ce a făcut Guvernul PNL pentru PMB, puteți aduna aceste sume și veți vedea că munca noastră în acest an a fost una care a avut și răsplată”, le-a spus viceprimarul general al Capitalei colegilor săi din Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.