FCSB învinge Rapidul cu 3-1

FCSB a învins-o pe Rapid cu 3-1, în derby-ul etapei a 20-a din Liga 1. Căpitanii celor două formații Cristi Săpunaru de la echipa feroviară, Florin Tănase şi Ianis Stoica de la echipa lui Becali, au marcat cele patru goluri ale meciului.

Partida a fost întreruptă încă din start timp de 5 minute din cauza torțelor și petardelor aruncate din partea ambelor galerii. În minutul 13 roș-albaștrii au deschis scorul prin Florin Tănase, care a urmărit perfect un șut trimis de Olaru de la marginea careului. Totul a plecat de la faza în care Octavian Popescu a ridiculizat mai mulți jucători giuleșteni.

Din cauza incidentelor din startul meciului, arbitrul Istvan Kovacs a decis să se acorde 6 minute adiționale. Chiar în ultimul minut de prelungire al primei reprize, Cristi Săpunaru a înscris dintr-un penalty obținut tot de el după un duel cu Radunovici.

Cu 13 minute înainte de final meciului, Junior Morais a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Vali Crețu și a fost trimis la cabine. Din acel moment roș-albaștrii au controlat partida, iar în prelungiri Cristi Tănase l-a faultat pe Ianis Stoica în careu. Florin Tănase a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă. La faza imediat următoare, Ianis Stoica și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

După meciul din această seară, FCSB rămâne pe locul 2 cu 46 de puncte, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are însă un meci mai puțin.
D
e partea cealaltă, Rapid ocupă locul 6, cu 31 de puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.