Lavinia Șandru: ”Green woman înseamnă a fi cu un pas înaintea vremurilor tale”

Despre Gala “Green Woman”, câștigătoarele ediției din acest an și ce înseamnă acest eveniment au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Lavinia Șandru, invitată în Matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Zoom.

”Ne-am putut întâlni față în față. Data trecută a fost mai dificil că a fost online. E un proiect care s-a născut din dorința de a oferi recunoaștere doamnelor care fac ceva pentru semenii lor, reușesc să lase o urmă pe unde trec și aduc un zâmbet pe fețele celor care, într-un anumit moment, trec prin situații mai dificile. Green woman înseamnă a fi cu un pas înaintea vremurilor tale, reușește a sprijini semenii când au nevoie, să transformi greutățile în provocări și mai ales să ai viziune în tot ceea ce faci. Până la urmă, o Green woman e o femeie puternică capabilă să transforme vremurile dificile în vremuri din care toți avem de câștigat”, spune Lavinia Șandru.

Dacă vrei să afli câștigătoarele, cine a făcut parte din juriu, care au fost domeniile selectate, cum s-a făcut selecția, vezi VIDEO.

Despre semnificația celor 3 ani de când există proiectul, Lavinia Șandru explică: ”Criteriile au rămas orecum aceleași. Anul 2020 a fost un an în care au fost premiate doamnele din zona culturii, pentru că s-au luptat pentru semenii lor, anul fiind unul dificil pentru sectorul cultural. Anul acesta a fost un moment special, dincolo de faptul că a fost premiată în aplauze doamna Alice Grasu. Am mai avut un moment unic: anul acesta, pentru prima oară, doamnele din juriu mi-au spus că avem o nominalizată și din politică.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.