Artistul columbian Maluma revine în România!

Artistul columbian Maluma, aflat într-un turneu mondial de promovare a celui mai nou album al său, „Papi Juancho”, revine în România!

In data de 8 aprilie, el va susţine un concert la București, la Romexpo. Biletele au fost puse în vânzare prin reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, www.entertix.ro şi iabilet.ro.

Preţurile tichetelor Early Bird sunt Diamond Circle – Limited Early Bird – 594 lei şi intrare generală (general admission) – Exclusive Early Bird – 194 lei.

Evenimentul a fost confirmat pe site-ul oficial al artistului.

Maluma a concertat pentru prima oară în România în 2018. Evenimentul a avut loc pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino „El Carrusel”. În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului „Despacito”, Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera”.

Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut „Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Anul acesta, Maluma a lansat piese precum „Sobrio” și „Mama Tetema”, fiind partenerul lui Jennifer Lopez în filmul „Marry Me”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.