Ansamblul Violoncellissimo susține al doilea concert de Crăciun la Expoziția Internațională Dubai2020!

Sursa foto: Pavilionul Romaniei Expo 2020 Dubai/facebook

Ansamblul Violoncellissimo, condus de Marin Cazacu, susține astăzi, al doilea concert de Crăciun la Expoziția Internațională Dubai2020.

Repertoriul a fost adaptat în mod special perioadei sărbătorilor, de la baroc la rock, cantece și colinde de Crăciun ce au încântat deja publicul prezent la concertul din 21 decembrie.

Cu aceste doua concerte, Violoncellissimo încheie un an în care ansamblul a fost invitat la Paris, la Bruxelles, dar și în spaţii neconvenţionale în aer iber precum Parcul Coloanei Fără Sfârşit din Târgu Jiu.

Violoncellissimo a fost fondat în 2001 de Marin Cazacu, care pe lângă faptul că este un muzician apreciat, este și un profesor preocupat de viitorul tinerilor. Aceștia au evoluat datorită acestui ansamblu pe cele mai importante scene muzicale din Europa, China și Statele Unite.

Pe 22 decembrie, la Pavilionul României au mai avut loc microrecitaluri susţinute de: Ansamblul PlaCello (Răzvan Suma, Ștefan Cazacu, Ella Bokor și Mircea Marian), Iulian Ochescu – pian și Constantin Borodin – violoncel, Radu Sinaci – violoncel și Iulian Ochescu – pian şi Bogdan Postolache și Constantin Borodin – Duo Cello.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.