Florin Răducioiu semnează cu Dinamo

După demiterea lui Mircea Rednic şi venirea pe banca tehnică a lui Flavius Stoican, câinii vor mai face o mutare la nivelul conducerii.
Conform Fanatik.ro, până în Anul Nou, Florin Răducioiu va fi prezentat la Dinamo și va ocupa funcția de director sportiv la echipa din Ștefan cel Mare.

„Sosirea mea este iminentă. Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația”, a declarat Florin Răducioiu la prezentarea programului DinamoWin.

Răducioiu a mai ocupat funcția de director sportiv în perioada 2006 – 2007 când Dinamo a câștigat ultimul său titlu, după 13 victorii consecutive în startul stagiunii. În acel sezon, Dinamo obținea calificarea în fosta cupă UEFA (actuală Europa League), când le învingea în faza grupelor pe Bayer Leverkusen şi Beşiktaş. În faza 16-imilor, „câinii” au fost eliminați de Benfica Lisabona (scor general 1-3).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.