Marile studiouri anunţă cele mai tari producţii în 2022!

După doi ani în care multe producţii au fost amânate din cauza pandemiei, marile studiouri se pregătesc pentru 2022, când ar urma să fie lansate noi filme de acțiune sau cu super-eroi.

„Batman”, „Doctor Strange” și „Top Gun” sunt doar câteva dintre titlurile anunțate pentru prima jumătate a lui 2022.

Robert Pattinson luptă pentru Gotham City în noul „Batman”, ce va fi lansat pe 4 martie. Cel de-al treilea film al seriei este considerat şi cel mai sumbru. Riddler, unul dintre principalii adversari ai lui Batman, va fi jucat de Colin Farrell, în timp ce rolul Cat-woman i-a revenit lui Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz.

După „Spider-man. No way Home”, care a depășit un miliard de dolari încasări în mai puțin de doua săptămâni, studiourile Sony și Marvel au deja un alt film ce urmează să fie lansat. Jared Leto îl întruchipează pe „Morbius”, un biochimist care se transformă, din greșeală, în vampir.

Cu statutul de vedetă, asigurat după noul Spider-man, Tom Holland se întoarce în cinematografe în pelicula „Uncharted”, o adaptare pentru marele ecran a personajului Nathan Drake dintr-un joc video.

Cea mai nouă colaborare a studiourilor Disney și Pixar este “Turning Red”. Ca și cum să fii adolescentă nu e destul de dificil, personajul Mei Lee se pomenește transformată, din senin, în urs panda roșu.

Benedict Cumberbatch va intra din nou în pielea lui Doctor Strange pentru “The Multiverse of Madness”.

Mult așteptatul “Top Gun: Maverick” va ajunge în sălile de cinema, la sfârșitul lunii mai. După 36 de ani, Tom Cruise revine în rolul pilotului de vânătoare Pete Mitchell.

Alt pilot curajos se va lansa către Infinit și chiar mai departe, în filmul de animație “Lightyear”. Chris Evans și-a imprumutat vocea pentru rolul simpaticului Buzz Lightyear, personaj originar din Toy Story.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.