Pensiile vor fi distribuite în ianuarie cu două zile întârziere!

Sursa foto: Andra Radu

Poşta Română va începe distribuirea pensiilor pe data de 6 ianuarie, cu două zile mai târziu decât normal, potrivit unui comunicat remis marţi de Compania Naţională Poşta Română.

Pensiile din sistemul public de pensii (pensii de asigurări sociale de stat, agricultori, veterani de război, văduve şi văduve de război, IOVR) vor fi distribuite la domiciliu în perioada 6 – 17 ianuarie, iar la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 19 ianuarie 2022.

Distribuirea pensiilor se va decala cu două zile în luna ianuarie, deoarece banii pentru drepturile sociale vor fi viraţi în conturile Poştei Române începând cu 4 ianuarie, după cum se întâmplă la fiecare început de an, se precizează în comunicat.

„Salariaţii Poştei Române vor lucra la capacitate maximă pentru a face posibilă distribuirea pensiilor într-un timp cât mai scurt, având în vedere situaţia specială în care ne aflăm în luna ianuarie, ca urmare a închiderii de an din instituţiile statului. Este o situaţie excepţională şi subliniem faptul că Poşta Română îşi respectă, întotdeauna, angajamentul asumat în conformitate cu convenţia încheiată cu Casa Naţională de Pensii Publice”, a declarat directorul general al Poştei Române, citat în comunicat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.