Conturile Primăriei Sectorului 1 blocate de către ANAF!

Foto: Primaria Sectorului 1 / Facebook

Primăria Sectorului 1 termină anul cu conturile blocate de către ANAF Sector 1.
Cum s-a ajuns aici? De-a lungul anului, edilul Clotilde Armand a deschis mai multe credite bugetare, în valoare de nu mai puțin de 42 de milioane de lei.

Deși banii au fost alocați de către Consiliul Local din Banu Manta pentru diverse investiții și cheltuieli, de la reabilitarea unităților de învățământ, îngrijirea parcurilor, până la curățenie și facturi restante, sumele au rămas necheltuite de către Executivul Primăriei Sectorului 1. Așa că, la final de an, ANAF Sector 1 a decis blocarea conturilor instituției.

În context, trebuie menționat faptul că numai datoriile Primăriei din Banu Manta către operatorul de salubritate din Sectorul 1 depășesc 125 de milioane de lei, iar penalitățile la aceste datorii ajung la 30 de milioane de lei.
Chiar și dacă Romprest ar trage acum toți banii din conturile blocate ale Primăriei, autoritatea contractantă tot ar intra în noul an cu o datorie de peste 80 de milioane de lei.

Primăria Sectorului 1 a trimis un drept la replică la adresa acestui articol > https://www.bucurestifm.ro/2021/12/30/drept-la-replica-primaria-sectorului-1-anunta-ca-nu-are-conturile-blocate/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.