Budescu a plecat de la FCSB

Conform jurnaliştilor de la digisport.ro, Budescu s-a despărțit de vicecampioana României și nu va mai fi prezent la reunirea FCSB-ului.

Mijlocașul a avut mai multe oferte pe masă, dar și-a ales destinația cu inima. Constantin Budescu va merge la Petrolul echipa sa de suflet, echipă care este pe primul loc în Liga 2 și are șanse mari de a promova.

Fotbalistul va reveni astfel la echipa care l-a lansat în fotbalul mare și are șanse mari ca în sezonul viitor să joace din nou în primul eșalon. „Lupii galbeni” au avut un parcurs excelent și sunt cu un picior în Liga 1.
Petrolul e lider în Liga 2 și are un avans de 9 puncte față de locul 3, în condițiile în care primele două clasate promovează direct în primul eșalon.

De serviciile lui Constantin Budescu s-a mai interesat și Marius Șumudică antrenorul lui Yeni Malatyaspor, echipă clasată pe ultimul loc în Turcia.
Chiar dacă acolo Budescu avea un salariu mult mai mare decât la Petrolul, „Budi” a decis să semneze cu formația ploieșteană și să pună umărul la promovarea formației de suflet în Liga 1.

Pentru cele patru luni cât a fost la FCSB, Budescu a primit la plecare 150.000. Această sumă reprezintă patru salarii, pe septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie, adică 60.000, plus alte 90.000 de euro pe care le-a luat pentru că a semnat rezilierea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.