Ce au decis consilierii locali din sectorul 6!

Prima sedinta ordinara a Consiliului Local Sector 6 de astazi a avut trei puncte pe ordinea de zi, toate referindu-se la aspect legate de buget.

Primul proiect de hotărâre s-a referit la acoperirea definitivă a deficitului sectiunii de dezvoltare prin utilizarea excedentului anilor anteriori. Excedentul anului 2021 este putin peste 46 de milioane de lei. Banii nu au fost utilizati deoarece, conform declaratiilor aparatului de specialitate, au fost încasați mai mulți bani la buget decât se estimase anterior.

Conform celui de-al doilea proiect aflat pe ordinea de zi, banii vor fi directionati catre obiectivele aflate pe lista de investitii: reabilitarea parcarilor (parcarile la sol si a parcarii din b-dul Iuliu Maniu), proiecte privind refacerea infrastructurii rutiere, anveloparea blocurilor functie si de banii veniti de la Ministerul Finantelor, diverse proiecte cum ar infrastructura de apa si canal pe strazile fi Valea Larga, Drumul Osiei, Drumul Rotii si Viscolului.

Ultimul proiect de hotărâre s-a referit la anularea creantele fiscale restante mai mici de 40 lei, aflate în sold la data de 31.12.2021, datorate de contribuabilii persoane fizice și persoane juridice care nu mai figurează în evidențele fiscale cu bunuri mobile și/sau imobile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.