CFR Călători dă startul ofertei „Trenurile Zăpezii”!

În perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022 au loc reduceri tarifare de 25% prin oferta „Trenurile Zăpezii”, disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători, care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

Reducerile tarifare se acordă astfel: 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov.

În acest fel, se evită aglomeraţia din trafic de pe Valea Prahovei şi se ajunge direct în staţiuni, în mai puţin de 2 ore şi jumătate chiar şi la Braşov, dacă se porneşte din Bucureşti.

De asemenea, se aplică o reducere de 25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinaţie una din staţiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

„Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plăteşte integral. De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta Bucureşti – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord -Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin faţă de tariful întreg”, spune CFR Călători.

Biletele la preţ redus se pot achiziţiona:

  • online, de pe cfrcalatori.ro;
  • din aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online”;
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR Călători;
  • de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Reducerea se aplică la tariful preţ întreg pentru trenuri InterRegio clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.