Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Taxăm nesimțirea în Sectorul 6”

Despre amenzile pentru parcarea ilegală în Sectorul 6, recuperarea spațiilor publice, motivele blocării anumitor proiecte și planurile Primăriei pentru 2022 a aflat Alex Minculescu de la Cirprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Am luat decizia, încă de anul trecut, ca Poliția Locală să fie mult mai prezentă și când se încalcă legea să nu se gândească de două ori și să aplice amenzi. Am făcut 2.200 de locuri de parcare. Înțeleg că încă nu sunt locuri de parcare, dar în acest moment parcarea pe spațiul verde nu mai este permisă și o amendăm pe loc. Am crescut amenzile la 1.500 lei și oricine parchează chiar și cu o roată unde este spațiul verde va primi amendă. Am cerut Poliției Locale toleranță zero în momentul în care văd parcatul cu nesimțire. Taxăm nesimțirea în Sectorul 6”, explică Primarul.

Dacă vrei să afli ce spune despre demolarea garajelor și recuperarea spațiilor publice, anularea amenzilor mai mici de 40 de lei, vezi VIDEO.

”La fiecare 2 garaje dărâmate câștigăm 3 locuri de parcare”, spune Ciprian Ciucu.

Legat de planurile pentru anul 2022, Primarul punctează: ”Apa caldă și căldura țin de Primăria Capitalei. În acest context am cerut și eu Termoenergetica să vină cu două studii de fezabilitate pentru două proiecte pe care să și le asume Sectorul, pentru a ușura situația locuitorilor din Sectorul 6. Studiile s-au făcut, dar e foarte important să avem acordul Primăriei Capitalei. Vrem să facem 2 magistrale. Una anul acesta. Costă foarte mult: 3 milioane de euro pe kilometru. Am putea să susținem măcar unul dintre ele. Sunt extrem de dezamăgit de cum se mișcă birocrația în România, în special pe proiectele noastre care țin de anumite ministere. Sunt dependent de anumite Ordine de Ministru, funcționarii se fac că uită. Dacă lucrurile nu vor fi dinamizate, o să ies public cu aceste lucruri. I-am documentat și îi știu pe toți, pe adevărații șmecheri care nu vor ca orașul acesta să arate bine.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.