Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa “A CONTRACORRIENTE”

De cand a lansat primul sau hit in 2015, Alvaro Soler si-a folosit succesul pentru a sarbatori dragostea sa pentru diferite culturi si oameni si pentru a comunica o dragoste pentru viata. “Viata este scurta, trebuie sa te distrezi si sa inveti ceva nou in fiecare zi”, a declarat despre principiul sau de viata. Acesta a trait in mai multe tari, invatand 6 limbi straine. “In timpul pandemiei, mi-am dat seama ca si cele mai simple momente pot fi magice si ca avem nevoie de muzica pentru a fi impreuna si a ne incarca bateriile”, a mai declarat artistul.

“Mereu am dorit sa colaborez cu David, doar ca programul nostru nu a permis asta. Eram intr-un studio din Madrid, cand i-am aratat piesa lui Bisbal. Totul a fost foarte natural.”, a spus Alvaro despre colaborare.

Alvaro Soler a revenit in 2021 cu albumul “Magia”, care a reusit sa ii aduca 4 discuri de aur in 4 tari diferite. Totodata, acesta a acumulat peste 1,2 miliarde vizualizari, a primit rol de jurat in “THE VOICE KIDS” si poate fi ascultat si in noul film Encanto.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.