Spectacole de teatru, astăzi, în București

Teatrul Național ”I.L. Caragiale” București

De la ora 19:30

”Efectul razelor gamma asupra crăiţelor lunatice”, spectacol cu: Oana Pellea, Alexandrina Halic, Florina Gleznea, Cristina Casian, regizat de Mariana Cămărăşan, la Sala Studio a TNB.

De la ora 20:00

”ActOrchestra”, spectacol de muzică și pantomimă, în regia lui Horia Suru, cu: Petre Ancuța, Florin Călbăjos și Emilian Mârnea, la Sala Mică a TNB.

​”Memoria apei”, spectacol cu: Cecilia Bârbora, Medeea Marinescu/Natalia Călin, Raluca Aprodu, Diana Dumbravă, Marius Manole, Andrei Finți, în regia lui Erwin Șimșensohn, la TNB, Sala Pictură.

”Hai, să vorbim despre viață!”, un performance susținut de Florentina Țilea,  regizat de Zsuzsánna Kovács, realizat pe un text al Anei Sorina Corneanu, care a  primit Premiul UNITER pentru Cea mai bună piesă a anului 2019. Se joacă la Sala Atelier a TNB.

Teatrul de Comedie, de la ora 19:00

”Nepotul meu, Veniamin”, specctacol în regia lui Vlad Massaci, cu: Maia Morgenstern,  Emilia Popescu, Andreea Alexandrescu, Răzvan Krem Alexe și Andrei Miercure, co-producție Teatrul Evreiesc de Stat și Teatrul de Comedie, jucat la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie.

Teatrul Dramaturgilor Români, de la ora 19:00

”Iona” de Marin Sorescu, spectacol cu Lari Giorgescu, Adrian Nour și Lucian Maxim, coordonare scenică de Victor Ioan Frunză, prezentat la Teatrul Dramaturgilor Români.

Teatrul Odeon, de la ora 19:30

”Pe jumătate cântec”, one woman show Anda Saltelechi, regia Crista Bilciu, la Sala Studio a Teatrului Odeon.

Teatrul Nottara, de la ora 19:00

”Jaful” de Joe Orton, spectacol în regia lui  Vlad Massaci, la Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu. Distribuția: Sorin Cociș, Corina Dragomir, Diana Roman, Vlad Bălan, Răzvan Bănică, Șerban Gomoi / Lucian Ghimiși și Corina Dragomir.

Teatrul Arte dell’Anima, de la ora 19:00

”Lettice & Leușteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu, o comedie cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș, la Teatrul Arte dell’Anima.

Teatrul de Artă Bucureşti, de la ora 19:00

”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, spectacol cu Victoria Cociaş, și George Constantinescu, regizat de Lavinia Jemna, la Teatrul de Artă Bucureşti.

Teatrul Act, de la ora 19:30

”Rosto”, spectacol în regia lui  Alexandru Dabija, pe un text de Ion Luca Caragiale, cu Marcel Iureș, Dan Rădulescu și Ionuț Toader, la Teatrul Act.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.