URMEAZA! Trei noi linii STB, introduse în zona centrală

Foto: Adriana Baciu

Trei noi linii STB vor fi introduse în zona centrală, în „viitorul foarte apropiat”, spune primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Măsurile vor fi implementate în baza propunerilor formulate de către un grup de lucru din cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

,, O să urmeze o linie nouă care o să conecteze o zonă centrală, Mircea Vodă, care nu are transport public. O să urmeze o linie nouă – vorbim de viitorul foarte apropiat – pe zona de la Splaiul Unirii până în Mihai Bravu şi încă una pe zona de Splaiul Unirii, între Mihai Bravu şi Timpuri Noi”.

La cererea bucureştenilor din cartierul Andronache, începând de azi, a fost modificat traseul liniei 343. In acest fel, locuitorii din zonă, dar şi cei din Fundeni au legătură cu nordul Capitalei. Linia 343 a fost unită cu linia 231, răspunzând cererii locuitorilor din Henri Coandă de a ajunge în zona Dorobanţi în loc de Piaţa Presei.

O alta modificare este unirea liniei 343 cu 231, care pleacă din Henri Coandă si vine acum până în Piaţa Dorobanţi şi de aici se intersectează cu 343. ,,Deci avem o linie directă din Henri Coandă până în cartierul Fundeni”, a precizat Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.