VIDEO: Florin Ciotlăuș (trupa Outflow) – „Am vrea să lansăm un album și să facem un turneu”!

Despre „Running in Circles”, una din cele 46 de piese calificate în prima etapă a semifinalei Eurovision România 2022, au aflat Andreea și Alex de la Florin Ciotlăuș, solistul trupei Outflow, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Suntem o trupă formată în vara lui 2021. Am avut și două concerte de lansare. Apoi am început să ne apucăm de partea de creație, să venim cu ceva fresh, al nostru. Așa a apărut și ideea de a participa la Eurovision. Suntem 4 băieți din Cluj. Încercăm să facem ceva să fie pe placul tuturor. Am început cumva să facem muzică pentru prietenii noștri și familie, pentru cineva care să empatizeze cu stilul mai vechi, mai rock. Am vrut să venim cu o poveste, cu piese care să aibă muzicalitate. Avem deja vreo 4, 5 piese. La Eurovision este o baladă. Am avut un feed-back frumos de la persoane”, spune Florin.

Dacă vrei să afli ce își dorește solistul încă din copilăriei, ce rol joacă Volatj Academy în evoluția trupei, care sunt planurile trupei pentru 2022, ce spune despre Eurovision, vezi VIDEO.

Despre numele trupei, Outflow, artistul explică: „Au fost multe brainstorming-uri. Ne-am dorit să fie ceva care să rezoneze, să ne regăsim în el. Este vorba despre un debit imens, ceva care dă pe dinafară. Când l-am găsit, am zis: asta e! E exact ce încercăm: să avem explozia de creație! Așa a fost și acum, cu lansarea piesei, a videoclipului.”

„Anul acesta am vrea să vedem dacă o să avem voie să ținem niște concerte. Am vrea să lansăm un album și să facem un turneu. Vrem să ajungem la 12 – 14 piese, să nu fie un album scurt. Vrem să vadă lumea și parcursul ideii creaționite. Încercăm să venim cu un ritm mai interesant. Vrem să ieșim și din țară. Suntem conștienți că muzica noastră ar fi, poate, mai bună pe un plan internațional și, dacă o să avem ocazia asta, o să profitam.

Băieții de la Voltaj au fost mereu prieteni cu noi și având o experiență mai avansată legată de acest concurs s-a decis că piesa aceasta e cea mai potrivită. Ideea din spatele piesei este nevoia de atașare a fiecăruia. Încercăm să găsim persoana perfectă. Exprimă cumva faptul că nu reușim să ieșim din tiparul căutat, dar toți ajungem să ne rănim singuri. Piesa e un ritm de a scăpa de energia negativă. Lumea să cânte pe refren cu mine și să lase, cumva, acolo parte din energia negativă”, spune solistul Outflow.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.