Vasile Petrariu (Sindicatul Transportatorilor din București): Există riscul ca transport public să fie oprit!

Există riscul ca transportul public să fie oprit, dacă directorul general interimar al STB SA nu își dă demisia sau nu este eliberat din funcție, a declarat liderul Sindicatului Transportatorilor din București, Vasile Petrariu, la ieșirea de la negocierile cu trei dintre membrii Consiliului de Administrație al societății bucureștene de transport.

Liderul sindicaliștilor a dat un răgaz de o jumătate de oră membrilor Consiliului de Administrație al STB SA pentru a se întruni și a decide ce au de făcut.
Vasile Petrariu spune că oamenii nu vor pleca până nu vor obține demisia sau demiterea directorului general.

Celor aflați acum in curtea societății li se vor alătura colegii care ies de la serviciu și există pericolul ca ei de la schimbul doi să refuze să iasă în traseu, iar transportul public să fie oprit, a mai declarat Petrariu.

În curtea sediului central al STB, mii de sindicaliști protestează împotriva refuzului directorului general interimar al STB de a negocia un nou contract colectiv de muncă, în locul celui expirat la 31 decembrie.

O delegație a sindicaliștilor a încercat să detensioneze situația prin discuții cu membrii Consiliului de Administrație. Însă discuțiile au rămas fără rezultat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.